Επισκεφθείτε το:In.Con.Eq Hellas

Βιτρίνα Παγωτού Panorama-IFI

Χάρη στην τεχνολογία Panorama (η ψυχή του Bellevue, ADI Compasso d'Oro), τελικά το pozzetti μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση του παγωτού όπως οι  καλύτερες βιτρίνες. Αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετό για να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής για τους τεχνίτες που κατασκευάζουν παγωτό και τον τομέα τους, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

  1. Είναι ένας μετρητής pozzetti, ο καλύτερος τρόπος διατήρησης του παγωτού
  2. Σε αντίθεση με το κανονικό pozzetti, το παγωτό είναι ορατό, χάρη στις πόρτες από σκληρυσμένο και θερμαινόμενο πυρολυτικό γυαλί (για 2 ή 4 οπές) που χρησιμεύουν ως προστατευτικό φράγμα μεταξύ πελάτη και παγωτού όταν είναι ανοιχτό. Ο περιμετρικός φωτισμός LED αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα του παγωτού.
  3. Είναι ιδανικό για ενσωματωμένες λύσεις.
  4. Χάρη στο νέο σχεδιασμό των μονωμένων δεξαμενών, για πρώτη φορά είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια δυνητικά ατελείωτη διπλή σειρά βασκέτας που είναι πάντα ομοιόμορφη σε απόσταση και μπορεί ακόμη και να έχουν διαφορετικές θερμοκρασίες λειτουργίας (για παγωτό, γρανιτά ή κρέμα). Αυτό καθιστά δυνατό τον περιορισμό του μεγέθους του μετρητή, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη για τους χειριστές που πρέπει να κινηθούν λιγότερο.
  5. Βελτιώνει την υγιεινή και το καθιστά ευκολότερο, διότι είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσετε όλα τα στοιχεία από το εσωτερικό της βιτρίνας , τα οποία στη συνέχεια μπορούν να πλυθούν με το χέρι ή σε πλυντήριο πιάτων.
  6. Είναι εξοπλισμένο με αντι-περιστροφικές βασκέτες.

Gallery Εικόνων