Η Eλίσα ξεκίνησε την εμπειρία της στον τομέα των υπηρεσιών εστίασης το 2006. Από τότε, έχει δείξει προτίμηση για τη ζαχαροπλαστική. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, πραγματοποίησε διάφορες εργασιακές εμπειρίες, όπως το 2010, στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του φημισμένου εστιατορίου «Il San Domenico di Imola», που βραβεύτηκε από τον Michelin Guide με δύο αστέρια. Εδώ, έμαθε τις κύριες τεχνικές των διεθνών μεθόδων ζαχαροπλαστικής. Μόλις απέκτησε το πτυχίο «Τεχνικός για επαγγελματικές υπηρεσίες στις υπηρεσίες τροφίμων», ξεκίνησε την περιπέτειά της στον κόσμο του παγωτού με την Iceteam1927. Είναι υπεύθυνη για το σχολείο GelAteneo που φροντίζει τις διαδηλώσεις, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.