Επισκεφθείτε το:In.Con.Eq Hellas

 

Βιτρίνα Παγωτού Bellevue-IFI

Η τεχνολογία Bellevue με Panorama αντιπροσωπεύει μια ολοκαίνουργια σύνθεση δύο θεμελιωδών χαρακτηριστικών της χειροποίητης δημιουργίας gelato που ήταν πάντα η αντίθεση μεταξύ τους: τέλεια διατήρηση του gelato σε μετρητές pozzetti και ορατότητα των γεύσεων στις βιτρίνες , προσφέροντας έναν νέο τρόπο παρουσιάζοντας και σερβίροντας χειροποίητο παγωτό.

  1. Είναι ένας μετρητής pozzetti, ο καλύτερος τρόπος για τη συντήρηση του παγωτού.
  2. Σε αντίθεση με το κανονικό pozzetti, το gelato είναι ορατό, χάρη στις πόρτες από σκληρυσμένο και θερμαινόμενο πυρολυτικό γυαλί (για 2 ή 4 οπές) που χρησιμεύουν ως προστατευτικό φράγμα μεταξύ πελάτη και παγωτού όταν είναι ανοιχτό. Ο περιμετρικός φωτισμός LED αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα του παγωτού.
  3. Είναι μόλις 70 εκατοστά βάθος και μόλις 87 εκατοστά ύψος καθιστώντας το πιο εργονομικό και προσφέρει έναν νέο τρόπο σερβιρίσματος και εμφάνισης παγωτού.
  4. Βελτιώνει την υγιεινή και το καθιστά ευκολότερο, επειδή είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσετε όλα τα στοιχεία από το εσωτερικό της βιτρίνας, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να πλυθούν με το χέρι ή σε πλυντήριο πιάτων.
  5. Είναι εξοπλισμένο με αντι-περιστροφικές βασκέτες.
  6. Επιτρέπει τη διαχείριση διαφορετικών θερμοκρασιών λειτουργίας ταυτόχρονα.
  7. Διατίθεται σε εκδόσεις για 8, 10 και 12 βασκετών.

Gallery Εικόνων