Επισκεφθείτε το:In.Con.Eq Hellas

Ποιοι είμαστε

 

ATHENS

Gelato School.

 

Το σχολείο παγωτού GELATENEO ιδρύθηκε από την ιταλική εταιρεία ICETEAM 1927.  Η αγάπη για το παγωτό οδήγησε την εταιρεία να πραγματοποιήσει το όραμά της. Να προετοιμάσει τους μελλοντικούς δημιουργούς του παγωτού. Η INCONEQ HELLAS μοιράζεται την ίδια αγάπη για το ιταλικό παγωτό και η άριστη συνεργασία με την ICETEAM 1927, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PROMAG στην Ελλάδα, οδήγησε στην δημιουργία του GELATENEO ATHENS.

Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο SHOWROOM της INCONEQ HELLAS έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της ICETEAM 1927. Επιδείξεις των μηχανών, σεμινάρια παγωτού και ζαχαροπλαστικής από τους κορυφαίους τεχνικούς της ICETEAM 1927 και άλλων γνωστών ονομάτων του ιταλικού και ελληνικού χώρου, υλοποίηση συνταγών καθώς και δοκιμές των συνταγών σας στο πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο παγωτού.

Η δραστηριότητα του GELATENEO ATHENS επεκτείνετε επιπλέον στον ευρύτερο χώρο της ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Η εκπαιδευτική μέθοδος βασίζεται σε πραγματικές συνθήκες. Η θεωρία ενώνεται με την πράξη καθώς ζητείται από τους μαθητές να δουλεύουν σε ομάδες ώστε να αντιμετωπίζουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Το υπόβαθρο της κουλτούρας αναπτύσσεται παράλληλα με την γνώση η οποία είναι απαραίτητη για να γνωρίσετε τον κόσμο του παγωτού. Η εκπαιδευτική μέθοδος εκτός από μαθήματα για αρχάριους περιλαμβάνει και μαθήματα για προχωρημένους ώστε να βελτιώνονται οι δεξιότητες των επαγγελματιών.

Οι καθηγητές μας Maurizio Paci, Matteo Casone και Elisa Volanti διαθέτουν αξιοσέβαστη ακαδημαϊκή και πρακτική εξειδίκευση έχοντας προσφέρει ήδη έρευνες και δημοσιευμένα κείμενα τα οποία αποτελούν υλικό μελέτης στη διάρκεια των μαθημάτων.

Επίσης, η εταιρεία μας διοργανώνει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και παγωτού με κορυφαίους chefs του ελληνικού χώρου: Νικόλαος Χριστογεώργος, Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Διονύσιος Αλέρτας.

  

 

Gallery Εικόνων